ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

Κατάσταση Παραγγελίας
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Δωρεάν αποστολή άνω των 40€. 

About us

Αποστολή - Στρατηγική της εταιρίας
Αποστολή της MINERVA, όπως καθορίστηκε και συμφωνήθηκε από την διεύθυνση της εταιρίας και τα στελέχη της, είναι η ακόλουθη:

Η MINERVA, μέσω της διεύθυνσης και των στελεχών της έχει δεσμευτεί για την ακολουθία στρατηγικής ανάπτυξης. Η ανάπτυξη αυτή θα έχει δύο σκέλη: το πρώτο σκέλος αφορά την Ελληνική αγορά όπου η εταιρία έχει αφιερώσει σχεδόν εξ' ολοκλήρου την δυναμική της τα τελευταία χρόνια και το δεύτερο αφορά την διεθνή της δραστηριότητα (εξαγωγές).

Ποιοτικός Έλεγχος
Τα υφάσματα μας υποβάλλονται σε έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, τόσο στο τελικό προϊόν , όσο και στις πρώτες και βοηθητικές ύλες.

Στο εργαστήριο Ποιοτικού ελέγχου, οι έλεγχοι γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 9001:2000 με το οποίο έχει πιστοποιηθεί η εταιρία μας από το 2003.

Παράλληλα οι συνεργάτες μας στο τομέα της επεξεργασίας νημάτων-υφασμάτων (κλωστήρια, βαφεία) είναι πιστοποιημένοι με διάφορα διεθνή πρότυπα, όπως ISO 9001:2000 , ISO 9002, Oeko-Tex Standard 100, Eco Textile label.

Έτσι διασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με σεβασμό προς τον καταναλωτή και το περιβάλλον.

Προϊόντα
Η εταιρία παράγει: Ανδρικά εσώρουχα, γυναικεία εσώρουχα και σουτιέν, παιδικά εσώρουχα, εφηβικά εσώρουχα , πυτζάμες γυναικείες, ανδρικές και παιδικές ( θερινές και χειμερινές ), ρούχα Homewear για το χειμώνα ,  beach wear και μαγιό για το καλοκαίρι, μπλούζες, T-Shirt, γυναικεία Body , γυναικεία εσώρουχα Lingerie, παιδική και γυναικεία ρόμπα και προϊόντα Unisex ( μπουρνούζια ). Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και προωθούνται στην αγορά με το ενδεικτικό σήμα Minerva που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως σήμα προϊόντων διακεκριμένης ποιότητας. Σε αυτό, πέρα από την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, συμβάλλει η επιτυχής δραστηριοποίηση του Τμήματος Marketing καθώς και το εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων της Εταιρίας.

Πέραν των προϊόντων που παράγονται είτε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας είτε στις εγκαταστάσεις της θυγατρικής της εταιρίας MINCO ROMANIA S.R.L. είτε ακόμη σε εγκαταστάσεις τρίτων (ΦΑΣΟΝ), πάντοτε με βάση τον σχεδιασμό του συνόλου των προϊόντων από το Δημιουργικό Τμήμα της εταιρίας, η εταιρία δραστηριοποιείται στην εμπορία ορισμένων ειδών, που είναι δυνατόν να τοποθετηθούν στην αγορά μέσω του δικτύου πωλήσεως της εταιρίας.

Τα προϊόντα της εταιρίας κυκλοφορούν, με σήματα τα οποία έχουν κατοχυρωθεί τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού. Τα σήματα , με τα οποία κυκλοφορούν τα προϊόντα της εταιρίας σήμερα είναι :

MINERVA FORWARD, MINERVA UNDERWORLD, MINERVA FIMELLE, MINERVAKIA , MINERVA BOXER, MINERVA SPORTIES, MINERVA CLASSIC, MINERVA TEEN, MINERVA PYJAMAS, MINERVA MEN GEAR, MINERVA LADY LINE, MINERVA GOSSIP, MINERVA GOSSIP ON THE BEACH


Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας

Η οργανωτική λειτουργία της εταιρίας είναι πιστοποιημένη με σύστημα ISO 9002 από το έτος 1998 και η εφαρμογή του, ελέγχεται ετησίως με βάση τις προδιαγραφές ελέγχου TUV 9002. Στο σύστημα αυτό έχουν ενταχθεί οι κατασκευαστικές δραστηριότητες που αναφέρονται στις διαδικασίες παραγωγής κι’ ελέγχου όλων των προϊόντων της εταιρίας . Από το 2003 η εταιρία προχώρησε στην πιστοποίηση κατά το σύστημα ISO 9001-2000 , όπου ελέγχονται οι διαδικασίες δημιουργίας , παραγωγής και τοποθέτησης των προϊόντων της εταιρίας. .

Πελατοκεντρική προσέγγιση
Η εταιρία από το έτος 2002 ,έχει προχωρήσει στην αναδιοργάνωση των διαδικασιών της, του εμπορικού τομέα και ανέθεσε την υλοποίηση της , σε εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες. Καθιερώθηκε πελατοκεντρικό σύστημα διαδικασιών που ελέγχεται ως προς την εφαρμογή του, συστηματικά μηνιαία από τους εξωτερικούς συνεργάτες και γίνονται συνεχώς βελτιωτικές τροποποιήσεις. Τα ποιοτικά οφέλη του συστήματος αυτού έχουν συντελέσει στην απόκτηση και διατήρηση ικανοποιημένων πελατών και την σημαντική μείωση του χρόνου εκτέλεσης των παραγγελιών .


0
?
Επικοινωνία